Davitamon kopen op Plein (2024)

Davitamon kopen op Plein (1)

Davitamon helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis.

Lees meer

Davitamon

Davitamon is sinds 1928 dé specialist op het gebied van hoogwaardige voedingssupplementen. Het merk biedt voor iedere doelgroep een specifieke (multi)vitamine, samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Davitamon is hiermee de perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding en helpt je om gezond te leven met vitamines en mineralen die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes. Davitamon is de perfecte aanvulling op de gezonde voeding. Bestel nu voordelig online bij Plein. Altijd snel in huis met een Davitamon aanbieding.

Davitamon Vitamines

Davitamon heeft vitamines en mineralen specifiek afgestemd op jouw wensen en behoeftes. De producten zijn daarnaast onderverdeeld in verschillende doelgroepen.

Davitamon Mama

Een zwangerschap is prachtig, maar zorgt wel voor extra werk voor het lichaam. Daarom kan je lichaam in deze periode wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Davitamon Mama biedt hierbij de juiste ondersteuning, met producten als Davitamon Compleet Zwanger, Davitamon Zwanger Compleet.Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen tijdens de verschillende fases van de zwangerschap. Heb je een kinderwens? Dan is het belangrijk om alvast te beginnen met het slikken van foliumzuur Davitamon. Foliumzuur Davitamon speelt een cruciale rol in de vorming van de placenta en het celdelingsproces, en het advies is om dit te blijven slikken tot de tiende week van je zwangerschap. Ben je zwanger? Gefeliciteerd! Davitamon ondersteunt je tijdens de zwangerschap met belangrijke vitaminen en mineralen waardoor de baby en jijzelf een gezonde en gevarieerde voeding hebben. Na de zwangerschap biedt Davitamon Mama Fit de juiste ondersteuning in deze spannende en vermoeiende tijd. Davitamon Mama Fit, ook bekend als Mamafit Davitamon of Mama Fit Davitamon, helpt je om aan te sterken na de bevalling en biedt ondersteuning bij deze nieuwe periode in je leven.

Davitamon Baby & Kind

Baby’s hebben veel vitamines en mineralen nodig om gezond op te groeien. Vitamines zijn namelijk belangrijk voor de weerstand en voor de groei van de botten. In de eerste maanden krijgen baby's alleen borstvoeding of flesvoeding. Hierin zit alles wat ze nodig hebben, maar het is ook belangrijk dat je kindje extra vitamine D Davitamon krijgt: dagelijks 10 microgram tot de leeftijd van vier jaar. Geef je borstvoeding of krijgt je kindje minder dan 500ml flesvoeding? Dan is het belangrijk om naast vitamine D Davitamon ook extra vitamine K (150 microgram) te geven in de eerste drie maanden na de geboorte. Davitamon Junior helpt hierbij met verschillende producten zoals Davitamon Junior 1-3, Davitamon Junior 3-12, Davitamon Junior Gummies, en Davitamon Kids. Deze supplementen zijn speciaal ontwikkeld om te voorzien in de verhoogde behoefte aan vitamines en mineralen tijdens de groei van je kind. Profiteer van een aanbieding Davitamon Junior om deze producten voordelig in huis te halen.

Davitamon voor Volwassenen

Volwassenen hebben vaak een druk leven en kunnen soms extra ondersteuning gebruiken. Davitamon biedt hiervoor specifieke supplementen zoals Davitamon Weerstand.Deze producten helpen je immuunsysteem te ondersteunen en je weerstand op peil te houden, vooral tijdens drukke of stressvolle periodes. Speciaal voor vrouwen zijn er producten zoals Davitamon Compleet Vrouw, Davitamon Compleet Mama, Davitamon Mama Compleet fit. Deze supplementen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van vrouwen in verschillende levensfasen, zoals tijdens de menstruatie, zwangerschap, en menopauze. Voor de overgang is er Davitamon Overgang, een supplement dat speciaal is ontwikkeld om de typische klachten van de overgang te verlichten en de algehele gezondheid te ondersteunen. Voor ouder wordende mensen heeft Davitamon speciale supplementen zoals Davitamon 50+ Actifit die voorzien in de behoefte aan vitamines en mineralen voor iedereen die ouder is dan vijftig. Deze producten bevatten bovendien extra calcium en vitamine D voor het behoud van sterke botten en tanden.

Specifieke Supplementen

Davitamon biedt ook specifieke supplementen zoals Davitamon Magnesium, Davitamon Magnesium Nacht, en Davitamon Magnesium Citraat. Deze producten helpen bij het behouden van een goede spier- en zenuwfunctie en ondersteunen een gezonde nachtrust. Voor mensen met verhoogde cholesterol is er Davitamon Cholesterol en voor extra ijzer is er Davitamon IJzer. Daarnaast zijn er diverse vitamines beschikbaar zoals

  • Davitamon Vitamine C
  • Davitamon Vitamine D
  • Davitamon Vitamine D3
  • Davitamon Vitamine C + Extra D3
  • Davitamon Omega 3 Visolie

Handige Toedieningsvormen

Davitamon biedt ook handige toedieningsvormen zoals Davitamon Kauwtabletten en Davitamon Bruistabletten. Voor een complete vitamine-inname zijn er Davitamon Multivitamine, multivitamine Davitamon, Davitamon Vitamine, en vitamine Davitamon.

Davitamon Kopen op Plein.nl

Ben je op zoek naar de perfecte aanvulling van vitamines en mineralen op je dagelijkse voeding? Het complete assortiment van Davitamon koop je eenvoudig en voordelig bij Plein. Van vitaminen voor de allerkleinsten tot 50-plussers. Profiteer van een aanbieding Davitamon, zoals Davitamon Compleet, Davitamon Compleet Zwanger, Davitamon Weerstand, en Davitamon Junior Aanbieding. Je bestelling wordt snel verzonden zodat je meestal de volgende dag al de vitaminen en mineralen in huis hebt. Heb je vragen over het gebruik van Davitamon? Neem dan contact op met onze gediplomeerde drogist via [emailprotected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.

Davitamon kopen op Plein (2024)
Top Articles
ford f150 fuel system diagram – obdsmarter
Ford F150: Fuel Pump Problems You Should Know! - The Driver Adviser
# كشف تسربات المياه بجدة: أهمية وفوائد
Subfinder Online
Boston Terrier Puppies For Sale Without Papers
Saratoga Hills Single-Family Homes for Sale
What Auto Parts Stores Are Open
WWE Bash In Berlin 2024: CM Punk Winning And 5 Smart Booking Decisions
Gopher Hockey Forum
Sphynx Cats For Adoption In Ohio
Mandy Sacs On BLP Combine And The Vince McMahon Netflix Documentary
’Vought Rising’: What To Know About The Boys Prequel, A Season 5 Link
Telegram X (Android)
Schüleraustausch Neuseeland - Schulabschluss mit Study Nelson
Who is Ariana Grande? Everything You Need to Know
Food And Grocery Walmart Job
Ig Weekend Dow
Gas Station Drive Thru Car Wash Near Me
What Times What Equals 82
Florida Today from Cocoa, Florida
Mileage To Walmart
Promotional Code For Spades Royale
Elemental Showtimes Near Sedaliamovies
Dovob222
Hcpss Staff Hub Workday
10425 Reisterstown Rd
Walmart Supercenter Nearest To My Location
Craigslist Swm
Dragon Ball Devolution 2 Unblocked
Dreaisback
Week In Review: Chaos at BDSwiss , IronFX Founder's Prop Firm, US FX Deposits, and More
Couches To Curios Photos
Matrix Skilled Nursing Login
Lids Locker Room Vacaville Photos
Jessica Renee Johnson Update 2023
Coverwood Terriers For Sale
Myhr North Memorial
Craigslist Palm Desert California
Classy Spa Fort Walton Beach
Costco Gasoline and Sam's Club Fuel Center Gas Savings - Consumer Reports
Champaign County Mugshots 2023
Franchisee Training & Support | Papa Johns Pizza Franchise UK
Kenji Lentil Soup
Pensacola Tattoo Studio 2 Reviews
Matt Laubhan Salary
What Is TAA Trade Agreements Act Compliance Trade Agreement Act Certification
Joe Aloi Beaver Pa
Left Periprosthetic Femur Fracture Icd 10
Call Of The Arbiter Code Chase Episode 3
Tattoo Shops Buckhannon Wv
Tokyo Spa Memphis Tn Reviews
Penn Highlands Mon Valley | Penn Highlands Healthcare
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated:

Views: 6597

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.